Quotes from students

Taal Ja! - Learning Dutch in Breda

“Tijdens de lessen was het gemakkelijk en gezellig praten met Ine. Binnen een paar maanden kon ik mij al goed verstaanbaar maken in het Nederlands. Ik kan haar van harte aanbevelen!” 

– Marcela Dobyasova, the Czech Republic.

 

“I was fortunate to have Ine teach me Dutch over four months, during which time, she taught me not only the basis of Dutch but more importantly she gave me the confidence to speak Dutch in public. Her lessons were interesting and she would always think outside the square for different teaching methods that would better suit me individually”. 

– Carly van Doorn, New Zealand.

 

“In de loop van een jaar heb ik een keer per week met Ine samen gezeten om mijn Nederlandse taal te verbeteren. Voordat ik Ine ontmoette, was ik al 5 maanden in Nederland en had wat basiskennis van Nederlands, die toch onvoldoende was om andere mensen goed te kunnen begrijpen. Ine begreep precies hoeveel motivatie ik had om snel te leren en wist welke leermaterialen het best zijn. Het belangrijkst voor mij was, dat ik iemand had met wie ik elke week  anderhalf uur Nederlands kon spreken. Daardoor was ik na 6 maanden al zover dat ik moeiteloos met mijn collega’s en mensen op straat kon praten. Ik wil Ine zeker aan iedereen aanbevelen. Niet alleen is ze een top lerares, maar ook een interessante en prettige persoon met wie het altijd leuk is een gesprek te voeren!”

– Kärt, Estland.