Over mij

Taal Ja! staat voor persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring.

Mijn naam is Ine Valentin, taaltrainer en oprichter van Taal Ja! 

Na mijn studie Frans en Nederlands heb ik bij diverse scholen en bedrijven werkervaring opgedaan. Vanwege het werk van mijn man heb ik enkele jaren in het buitenland gewoond, in landen als Zuid Korea en Duitsland.

In die periode (her)ontdekte ik het belang van taal. Leven en werken in een land waarvan je de taal (nog) niet spreekt, wordt zoveel interessanter als je je in die taal gaat verdiepen. Dagelijks kom je situaties tegen waarin het een groot voordeel is wanneer je de taal spreekt en begrijpt. Het vergroot je wereld en je voelt je gemakkelijker bij het leggen van sociale contacten. 

Taal Ja! biedt meer dan alleen kennis van de Nederlandse taal. Zoals veel (internationale) ervaring op verschillende gebieden en dus begrip voor jouw situatie en jouw wensen.

Daarom biedt Taal Ja! op maat gemaakte indivuduele programma’s op ieder niveau. Dat betekent dat je zelf het tempo bepaalt. Naast grammatica trainen we communicatieve vaardigheden. Jouw zelfvertrouwen om Nederlands te spreken zal snel toenemen omdat we oefenen in een vertrouwde omgeving. Daarom vinden de lessen plaats bij jou op kantoor of bij jou thuis.

Voor meer informatie kun je mij bellen op +31 (0) 6 3853 1691 of neem contact op via het onderstaande contactformulier.